TIM – Pravilaw zajednica

Tadija Mitić – osnivač

Osnivač i tvorac ideje – PraviLaw. Stvaralac svih tekstova, objava i materijala koji se nalazi na PraviLaw.rs domenu. Zaljubljenik u profesionalziam, pravo i napredak. Nastoji da ostvari ideju o stvaranju samoodržive PraviLaw zajednice! Ukoliko nekoga zanima – detaljnije pogledajte u delu “O meni“. Jedino je fer da osnivaču pripada sva odgovornost – a tek po koja zasluga, dok se svačiji doprinos i uspeh promoviše i vrednuje kako na sajtu, tako i na društvenim mrežama.

Lazar kulašević – it podrška

Hemičar po formalnom obrazovanju, a po neformalnom web dizajner, PR menadžer, bloger i web developer u nastajanju. Autodidakt koji je igradio svoj vizuelni identitet na svom prvom blogu “Spiderest Science” – Svako ko detaljnije želi da upozna Lazara preporučujem da počne od njegovog ličnog bloga Lazar Kulašević. Pored svega, svojim IT veštinama izradio je PraviLaw.rs, koji konstantno (tehnički) održava. Pored toga što je stručan, načitan i kulturan,Lazar je i dobar je prijatelj!

ime i prezime – član tima

Par informacija o članu. Kratak opis pozicije na kojoj se nalazi u okviru PraviLaw tima. Slika koja je umesto – PraviLaw – banera se menja i stavlja se slika člana. 

Za sve zainteresovane koji hoće da rade u okviru PraviLaw tima, ohrabruju se da se jave putem kontakt forme na dnu ovog linka ili na mejl tadija@pravilaw.rs

KONTAKTIRAJTE I POSTANITE DEO PRAVILAW TIMA

  • * sva polja su obavezna
  •