O NAMA – PRAVILAW

PraviLaw (čitajte: Pravilo) udruženje je prvi 1# LEAGAL INFLUENCER u Srbiji!

PraviLaw organizacija zvanično je registrovana u Agenciji za privredne registre (APR) pod nazivom – Удружење “Правило” – PraviLaw. 

Matični broj udruženja je: 28310455

PIB: 112211503

Oblasti ostvarivanja ciljeva su sledeće: Pravo, Ekonomija, Profesionalizam, Održivi razvoj i ekologija, Obrazovanje, Sociologija, Filozofija i Istorija.

Zvanična adresa elektronske pošte (e-mail): office@pravilaw.rs

PraviLaw dokumenti

Koji su naši ciljevi konkretnije i čime se mi sve bavimo:

  • Zagovaranje i insistiranje vladavine prava;
  • Predan rad na održavanju и jačanju vladavine prava u našem društvu;
Vladivina PraviLaw
  • Zagovaranje PraviLaw filozofije profesionalnog načina poslovanja, ponašanja i radne etike #profesionalizam;
  • Rad na projektima koji šire znanje, podižu svest, koji su u skladu sa PraviLaw filozofijom, koji motivišu i inspirišu i koji donose profit u svakom smislu – bilo materijalno ili društveno;
  • Pružanje podrške svim entuzijastima koji žele da svet oko nas učine boljim mestom za život svih živih bića;
  • Zagovaranje i pružanje usluga posredovanja – mirnog rešavanja sporova = MEDIJACIJA (pro bono – besplatno)
  • BLOG – najbitniji segmet organizacije, obavezno posetiti. Teme bloga su pravne novosti, aktuelne ali i zaboravljene teme koje se ne pominju u mejnstrim medijima, teme profesionalizma, ekološke teme uz sve ono što se smatra održivim razvojem (bilo ličnim, lokalnim ili globalnim), i još mnogo toga.
PraviLaw: Širimo znanje bez sujete
  • Korisne edukacije – isticanje, zagovaranje i promocija;
  • Zagovaranje i lobiranje za bolje obrazovanje, za formiranje boljeg obrazovnog sistema i isticanje prosvete kao najbitnije grane društva

PraviLaw cilj je da se prvenstveno stvori velika PraviLaw zajednica koja će širiti PraviLaw filozofiju o samoodrživom razvoju društva i naše životne sredine, gde će svaki pojedinac izvući najveću korist za sebe uz doprinos zajedinici koliko god je ko u mogućnosti. Cilj je da podižemo svest o vladavini prava kao najbitnijem segmentu civilizovanog društva u kojem živimo.

PraviLaw Cilj
Pravilaw misija je da kroz pisanje bloga podižemo svest kod ljudi o tome koliko je vladavina prava bitna za jedno civilizovano društvo. Da kroz projekte podržimo vladavinu prava, održivi razvoj, profesionalizam i sveopšti razvoj društva i zajednice u kojoj svi živimo.
PraviLaw misija

PraviLaw vizija: Stvaranje velike zajednice i organizacije koja ima ozbiljan uticaj kada je reč o vladavini prava, koja ozbiljno inspiriše i zagovara profesionalizam, doprinosi samoodrživom razvoju društva i životne sredine i bavi se obrazovanjem i stvaranjem profesionalaca! 

Najdalja vizija za budućnost je da PraviLaw postane centar za promociju PRAVA i PROFESIONALIZMA. Da postane osnivač prve PRAVNE društvene mreže gde će korisnici moći da direktno dolaze u kontakt sa pravnicima i advokatima.

PraviLaw moto: “Širimo znanje bez sujete!”

PraviLaw hashtag-ovi: #PraviLaw #pravilo #širimoznanje #širimo_znanje #bezsujete #bez_sujete #širimoznanjebezsujete #širimo_znanje_bez_sujete

PraviLaw Tim

Advokatska kancelarija Vukić

Dragan Vukić

Advokat - Pravna podrška

Jelena Milosavljević - PraviLaw tim

Jelena Milosavljević

Suosnivač - Lektor - Urednik - Beta tester

KONTAKTIRAJTE I POSTANITE DEO PRAVILAW TIMA