Skip to content
Home » Blog » Najbolji poklon za pravnika – top 5

Najbolji poklon za pravnika – top 5

Većina nas ima u porodici ili među prijateljima nekoga ko je pravnik ili je povezan s pravom. Bilo da vam je član porodice ili prijatelj advokat, student prava, završava osnovne ili master studije prava (dakle diplomira), polaže pravosudni ispit, te tek postaje advokat ili se zapošljava kao pravnik, kada dođe vreme za poklon, treba izabrati nešto originalno, što inače ne kupujemo drugim prijateljima ili rođacima.

5. Kravata / Ešarpa

Nećeš nikada pogrešiti da nekom svom prijatelju ili rođaku kupiš kravatu koja će ga uvek kada je stavi da ga asocira na tebe. Isto je i sa ešarpom koju kupujemo našim prijateljicama ili rođakama koje se bave pravom.

Poklon za advokat

Ono što se ovde može uvrstiti kao savet jeste da to ne bude nešto sa preterano drečavim bojama, već da bude smerna i za poslovne prilike. Ovaj poklon nije previše skup, a dugoročno osoba kojoj je namenjen ga dugoročno pamti.

4. Aparat za kafu

Spram struke kojom se bavi naša ciljna grupa za poklone, kafa je, vrlo često, neizostavni element svakodnevice. Ako znaš da osoba kojoj kupuješ poklon nema aparat za kafu, ovo je odličan poklon koji će držati u kancelariji, a na osnovu koga ćeš imati puno razloga da iznova i iznova provodite zajedničko vreme uz ovaj ukusan napitak.

Ono što je prednost kod ove vrste poklona je kada je poklon grupni, odnosno kada više nas kupuje poklon jednoj osobi. Kako nije retko jeftin, kao grupni poklon pokazao se vrlo inspirativan i finansijski opravdan.

3. Torba za lap top / Aktovka

Zavisno od starosne grupe kojoj pripada poklonoprimac kog hoćemo da iznenadimo, biramo nešto između dve opcije koje smo svrstali u istu kategoriju. Moderni pravnici najveći deo svojih dokumenata pohranjuju u svoje prenosne računare, te im se zbog vrlog čestog prenosa ista vrlo troši. Zato nije loše kupiti moderni ranac koji je stilizovan i može da se nosi uz odelo/poslovnu haljinu, ili klasičnu torbu za lap top koja priliči modernoj biznis osobi.

Poklon za advokata i pravnika

Kada je reč o generacijama koja sve prenosi u papirnom obliku, gde je hrpa papira uvek u pokretu, aktovka je prava stvar za poklon takvoj osobi. Najčešće su to osobe koje pripadaju relativno starijim generacijama ili su to mladi ljudi koji vole da zadrže retro stil. U svakom slučaju, kožna aktovka nikada neće izaći iz mode, to je jednostavno klasik.

2. Set za pisanje – Olovka / Penkalo

Za ovu struku, potpisivanje, hvatanje beleški i pisanje u opštem smislu deo je svakodnevice koji se ponavlja po više puta dnevno. Svaki advokat / pravnik mora imati dobar pribor za pisanje jer ga stalno koristi. Ako želiš da oduševiš svog poklonoprimca, odličan izbor poklona za ovu profesiju kvalitetno (ali vrlo često i skupo) nalivpero sa posudom za tintu koje može stajati na stolu. 

Stilizovane hemijske olovke upakovane s ukusom i/ili nekom kreativnom pričom za sobom mogu takođe biti vrlo interesantan poklon.

PraviLaw udruženje time pomaže svojim čitaocima pri izboru i nudi svoju olovku sa posebnom pričom, a time predstavljamo našu PRAVILAWku (PraviLaw olovka = PraviLawka).

Na ovaj način smo osnažili svoj arsenal i pojačali ga najsnažnijim oružjem koje je civilizovan svet smislio! 🖊 Naša olovka – PraviLawKA je olovka kojom se potpisuju najčvršći ugovori, zapisuju najvažnije beleške i kojom se menja svet na bolje!

Naruči svoju PraviLawKA olovku OVDE

Društvena igra za pravnike – “oPRAVNI se”

Edukativna društvena igra koja nas uči pravnoj pismenosti!

Ovo je prva igra ove vrste koja je jasno fokusirana na pravnu pismenost. Poput monopola koji je fokusiran na ekonomiju i finansije, ova igra je edukativnog karaktera i uz veliku zabavu može biti odličan način da se provede vreme sa prijateljima.

🎁Najbolji poklon za prijatelja ili člana porodice koji je pravnik je igra “oPRAVNI se”🎁

Za igrače uzrasta od 10 👧🏻 do 110 👴🏻 godina!

Želiš da objasniš deci čime se bave pravnici i kako se postaje advokat? Uz #oPRAVNIse deca uzrasta od 10 – 18 godina uspeće na kreativan i njima zanimljiv način da nauče šta se krije iza termina pravo i ko su te tete i čike koje se bave pravom.Igra se može koristiti u svrhu zabave sa čitavom porodicom i prijateljima jer nudi širok asortiman različitih interakcija među igračima.

Naruči preko facebook-a, preko sajta kupujemprodajem ili direktno sa sajta jednog od autora igre.

Ako želiš da saznaš više detalja o igri poseti sledeći sajt na linku (ovde) i naruči svoju prvu.

Autor: Tadija Mitić

2 thoughts on “Najbolji poklon za pravnika – top 5”

  1. Pingback: 10 SAVETA ZA ALTERNATIVNE KARIJERE U PRAVU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *